Info Platform Online

Op dit Info Platform Online vind je als deelnemer aan NdTvK veel nuttige informatie die jou op weg kan helpen. Mis je nog belangrijke informatie die je hier graag terug ziet? Laat het ons gerust weten

  • Belangrijke contactpersonen
 • Belangrijke data
 • Reisinformatie
 • Deelnemersprofiel
 • Particuliere donaties
 • Zakelijke sponsorwerving
 • Zelf een actie organiseren
 • Leuke ‘wist je dat’-jes
 • reisverzekering

Belangrijke contactpersonen

  • Eddie Siebers (0655687165) Algemene vragen, zakelijke sponsoring en aanspreekpunt klimweek en winterbeklimming Schotland
  • Matthijs Bosveld (0646430968) Aanspreekpunt voor de jongeren klimweek.
  • Jan-Willem Bruijsten (o623198795) Aanspreekpunt voor winterbeklimming Bishorn, Sociale media en de Benefietavond
  • Jan van de Venis (0621706773) Aanspreekpunt voor klimweek Berner Oberland
  • Eric van Bree (0682050101) – Aanspreekpunt voor benodigde kleding en materiaal per beklimming, voor vragen rondom de bergbeklimming zelf en formele inschrijving.

Belangrijke data

Lang weekend winterbeklimming Schotland 10 t/m 14 maart 2022

Lang weekend winterbeklimming Bishorn 30 maart t/m 2 april 2022

Mijn eerste 4.000-er 19 t/m 23 juli 2022

Week Volwassenen 6 t/m 11 juli en 10 t/m 17 juli 2022

Benefiet/feestavond 17 september 2022 Schouwburg Venray

Reisinformatie
Op dit moment is geen specifieke informatie beschikbaar. Algemene reisinformatie staat onder Bergbeklimmingen – Naar de Top voor KiKa (ndtvk.nl)‘.

Deelnemersprofiel
Voor iedere deelnemer hebben wij een profiel aangemaakt onder onze actie op www.actievoorkika.nl/naar-de-top-voor-kika. Wij hebben de profielen in beheer om een uniforme uitstraling te kunnen waarborgen. Wil je een wijziging aanbrengen in je profieltekst of -foto, mail dan de wijziging naar Marijne rc142468@leerling.raayland.nl

Particuliere donaties
Natuurlijk kunnen particuliere en zakelijke donateurs een donatie overmaken via je deelnemersprofiel op actievoorkika.nl. Helaas is het (nog) niet mogelijk om via een creditcard te doneren op actievoorkika.nl. Mensen die een betaling op een andere manier willen doen (dus niet via iDEAL, bijvoorbeeld donateurs vanuit het Buitenland) kunnen het bedrag overmaken op IBAN-rekeningnummer NL89 INGB 0000008118 op naam van Stichting Kinderen Kankervrij onder vermelding van Naar te Top voor KiKa refnr. 19057 sponsoring {hier de naam van de deelnemer die ze willen sponsoren}. Stichting KiKa zal er dan voor zorgen dat het bedrag wordt bijgestort op actievoorkika.nl op de deelnemerspagina van die persoon. De verwerking hiervan kan ongeveer 3 weken duren. Let wel; donaties zonder omschrijving kunnen niet gekoppeld worden aan jouw deelnemersprofiel!

Zakelijke sponsorpakketten
Net zoals voorgaande edities kunnen bedrijven kiezen voor één van de sponsorpakketten. Hiermee hopen wij bedrijven te stimuleren om een mooi sponsorbedrag over te maken en onze actie te ondersteunen. Als jij een bedrijf overhaalt om een sponsorpakket te kiezen, dan zal het bedrag uiteraard (mits het bedrijf het via jouw profiel overmaakt) bij jouw tellerstand worden opgeteld. Benader dus je werkgever, zakelijke relaties, de werkgever van je ouders of partner en overtuig hen te kiezen voor een sponsorpakket. Als een bedrijf een sponsorpakket kiest, dan mogen zij hun bedrijfslogo (in kleur als JPEG-bestand) mailen naar Marijne rc142468@leerling.raayland.nl. Zodra wij het hebben ontvangen en het bedrijf het geld heeft overgemaakt via de website, dan zullen wij de pakketvoorwaarden gaan doorvoeren.

Zelf een actie organiseren
Wij hebben gezien dat enkelen van jullie leuke acties hebben georganiseerd om sponsorgeld in te zamelen. Als je een leuke actie hebt gehouden, maak een kort verhaaltje, benoem hierin de opbrengst en stuur deze met foto naar jwbruijsten@gmail.com. Wij vinden het leuk om dit te delen via onze social media en website.

Leuke ‘Wist je dat’-jes

 • Download de Swiss3D app – Neem jij deel aan één van de klimexpedities in Zwitserland? Download dan alvast de gratis Swiss3D app. Met deze app kan je tijdens de expeditie zien welke bergen er om je heen liggen. Kan je niet wachten, dan kan je natuurlijk alvast het gebied verkennen via de app.

Reisverzekering

Via bijvoorbeeld Allianz Global Assistance kan je een Adventure and Survival Verzekering sluiten. Hierop is ook de bergsport, klettern en bijv ski-alpinisme gedekt. Helaas geeft Allianz geen korting voor onze groep. Ook kan je lid worden van de NKBV en een reisverzekering via hen afsluiten. Ook hierop is ruim voldoende dekking.