Info Platform Online

Op dit Info Platform Online vind je als deelnemer aan NdTvK veel nuttige informatie die jou op weg kan helpen. Mis je nog belangrijke informatie die je hier graag terug ziet? Laat het ons gerust weten via ndtvk@hotmail.com.

 • Belangrijke contactpersonen
 • Belangrijke data
 • Reisinformatie
 • Deelnemersprofiel
 • Particuliere donaties
 • Zakelijke sponsorwerving
 • Zelf een actie organiseren
 • Leuke ‘wist je dat’-jes
 • reisverzekering

Belangrijke contactpersonen

  • Wouter Born (0615121236) – Algemene organisatie, website, social media en aanspreekpunt klimweekend Zwitserland en Winterbeklimming Wildhorn.
  • Eddie Siebers (0655687165) Algemene organisatie, zakelijke sponsoring en aanspreekpunt klimweek Zwitserland en winterbeklimming Schotland.
  • Pepijn Lemmen (0646157622) – Aanspreekpunt voor de junior-deelnemers.
  • Eric van Bree (0682050101) – Aanspreekpunt voor benodigde kleding en materiaal per expeditie, voor vragen rondom de expedities zelf en rondom formele inschrijving. Enkel voor Schotland is niet Eric maar Eddie het aanspreekpunt.
  • Bart van den Berkmortel (0615349075) – Enkel benaderen voor bestellijst kleding.

Belangrijke data
20 januari 2019 – Actieve deelnemersbijeenkomst (locatie nog te bepalen)

Reisinformatie
Op dit moment is geen specifieke informatie beschikbaar. Algemene reisinformatie staat onder ‘expedities‘.

Deelnemersprofiel
Voor iedere deelnemer hebben wij een profiel aangemaakt onder onze actie op www.actievoorkika.nl/naar-de-top-voor-kika. Wij hebben de profielen in beheer om een uniforme uitstraling te kunnen waarborgen. Wil je een wijziging aanbrengen in je profieltekst of -foto, mail dan de wijziging naar ndtvk@hotmail.com.

Particuliere donaties
Natuurlijk kunnen particuliere en zakelijke donateurs een donatie overmaken via je deelnemersprofiel op actievoorkika.nl. Helaas is het (nog) niet mogelijk om via een creditcard te doneren op actievoorkika.nl. Mensen die een betaling op een andere manier willen doen (dus niet via iDEAL, bijvoorbeeld donateurs vanuit het Buitenland) kunnen het bedrag overmaken op IBAN-rekeningnummer NL89 INGB 0000008118 op naam van Stichting Kinderen Kankervrij onder vermelding van Naar te Top voor KiKa refnr. 8860 sponsoring {hier de naam van de deelnemer die ze willen sponsoren}. Stichting KiKa zal er dan voor zorgen dat het bedrag wordt bijgestort op actievoorkika.nl op de deelnemerspagina van die persoon. De verwerking hiervan kan ongeveer 3 weken duren. Let wel; donaties zonder omschrijving kunnen niet gekoppeld worden aan jouw deelnemersprofiel!

Zakelijke sponsorpakketten
Net zoals voorgaande edities kunnen bedrijven kiezen voor één van de sponsorpakketten. Hiermee hopen wij bedrijven te stimuleren om een mooi sponsorbedrag over te maken en onze actie te ondersteunen. Als jij een bedrijf overhaalt om een sponsorpakket te kiezen, dan zal het bedrag uiteraard (mits het bedrijf het via jouw profiel overmaakt) bij jouw tellerstand worden opgeteld. Benader dus je werkgever, zakelijke relaties, de werkgever van je ouders of partner en overtuig hen te kiezen voor een sponsorpakket. Als een bedrijf een sponsorpakket kiest, dan mogen zij een formulier invullen en samen met hun bedrijfslogo (in kleur als JPEG-bestand) mailen naar ndtvk@hotmail.com. Zodra wij het formulier hebben gehad en het bedrijf het geld heeft overgemaakt via de website, dan zullen wij de pakketvoorwaarden gaan doorvoeren. Heb jij het formulier nog niet ontvangen? Vraag het op via ndtvk@hotmail.com. Heeft een bedrijf jou al gesponsord en valt het bedrag binnen een sponsorpakket, vraag dan aan het bedrijf of ze gebruik willen maken van het sponsorpakket. Zo ja, vul het formulier voor hen in en stuur het met het logo naar ons toe.

Zelf een actie organiseren
Wij hebben gezien dat enkelen van jullie leuke acties hebben georganiseerd om sponsorgeld in te zamelen. Als je een leuke actie hebt gehouden, maak een kort verhaaltje, benoem hierin de opbrengst en stuur deze met foto naar ndtvk@hotmail.com. Wij vinden het leuk om dit te delen via onze social media en website.

Leuke ‘Wist je dat’-jes

 • Download de Swiss3D app – Neem jij deel aan één van de klimexpedities in Zwitserland? Download dan alvast de gratis Swiss3D app. Met deze app kan je tijdens de expeditie zien welke bergen er om je heen liggen. Kan je niet wachten, dan kan je natuurlijk alvast het gebied verkennen via de app.

Reisverzekering

Via bijvoorbeeld Allianz Global Assistance kan je een Adventure and Survival Verzekering sluiten. Hierop is ook de bergsport, klettern en bijv ski-alpinisme gedekt. Helaas geeft Allianz geen korting voor onze groep. Ook kan je lid worden van de NKBV en een reisverzekering via hen afsluiten. Ook hierop is ruim voldoende dekking.